Algemeen

Kennis bijhouden is een must. Dit kan je doen door nieuwe dingen te leren en je bestaande kennis te verdiepen. Je tijd is kostbaar, en als je je laat helpen door professionals zal je beschikbare tijd zo goed mogelijk worden ingezet.

Met bewezen les methodes, practische voorbeelden uit de praktijk, tijd om het gesprek aan te gaan en vooral veel opdrachten wordt je kennis op peil gebracht.Wij doen dat aan de hand van cursussen in verhalende vorm, we geloven niet in de klik-dit-doe-dat opzet.Bij opdrachten is ruimte om zelf na te denken,Op aangeven van vele cursisten (door de jaren heen hebben we honderden mensen opgeleid) hebben we nieuw trainingen gemaakt.

Het mooiste is als men een verbinding heeft met de lestof. De cursist doordat het verhaal aanspreekt, en de trainer doordat deze ervaring heeft opgedaan in het veld.

Onze trainers zijn altijd zeer ervaren BI-ers met goede didactische vaardigheden.Ze zijn niet goed in cursus geven, maar wel met het in de praktijk brengen van het werken met een complex pakket.